About Me

My photo
Hardheaded, lazy, sometimes crazy..or maybe a LOT of times..shy (really?) ... and uh..be nice to me and i'll be nice back..but insult my intelligence or backstab me..u'll just see what will happen..

First paper

Monday, June 01, 2009

wah lau..kelam kabut sial..ni semua angkara anasir-anasir kat umah yg menggoda aku utk mendota sepanjang malam exam..lanjai korang!
tepat jam 9 pagi aku mulakan sesi study...tapi study terstop stop ah..asek tertdo..tdo pegang notes gaya ala2 maen pool gitu meniarap.
tup tap study...sedor2 da kul 12..lapa plak! p kuar dgn hajat lepak 'port' baru..tapi 'barang' yg di tunggu blum smpai..maka p la port lama a.k.a Rafi Bistro. kat situ..ceq panggel kawan ceq bernama Siti Sarah utk tlg ceq stadi..so kitorang pon diskas punya diskas sampai la nak dkat masok xm..sampai je ak kena tgor.. "Kenapa lambat?" ,.. "Aaa..silap kelas tadi"..dgn selamba je ak maen duduk tempat dpan skali.. (ye la kan fill up the empty seats la katakan) ...tiba2 satu kelas gelak kat aku bila yg jaga xm tu tnya.. "U ni Danielle ke?" .. "Wtf...aku lupa skang ni xm ada seat number!" ..dgn pantas muke tebal aku angkat barang2 aku p duk kat tempat aku...ccb..awal2 xm da kelam kabut...
fuh..nasib soalan bole tahan gak la..at least jawab full..n skang ak da tak dapat pegang rekod kuar awal aku...damn Yazmin! jaga kaw!

balek xm..jmpa membe lama..Khairuddin nama dia..skang dia da berubah..takda rambut pacak2..lepak2 sembang2 gelak2 jab..then chiao..

itu la sedikit sbyk kisah seorang pemuda yg tak muda mana n perlu makeover (kot? haha)
duit duit duit..mana korang...

ps: tanak ah 'buatberakhir'
ps2: genting2 here i come bebeh!

0 comments: