About Me

My photo
Hardheaded, lazy, sometimes crazy..or maybe a LOT of times..shy (really?) ... and uh..be nice to me and i'll be nice back..but insult my intelligence or backstab me..u'll just see what will happen..

Bye bye 2008, holla 2009!

Wednesday, December 31, 2008

Hm..tatkala jam mnunjukkan 12 a.m...maka berakhirlah tahun 2008 ...yg tinggal hanyalah memori2 yg masih segar diingatan...harap2 dia tahun 2009...zaman gelap ku akan berakhir jua..

New year? Cakap sal new year...mesti skang ramai ngah berpusu-pusu ke tmpat2 yg happening , sunyi, dan sebagainya ngan aktiviti dan harapan masing2. Tapi aku...duk umah je la. Layan blues sorang2..hahaha...salah sapa? salah aku jugak...walaupun da ramai pelawa aku ke sana sini...tp aku MALAS!..
dgn keadaan yg pening skang ni..aku cam malas gila la nak pegi tmpat crowded...makin pening ada la...ckup la skali ja aku sambut new year kat tmpat crowded gila a.k.a Bukit Bintang...tu pon gi ngan kazen aku...taun 2001...
Ingatan tu maseh segar....tatkala aku di sembur2 ngan air setan (beer dan sekutunya) dan juga spray party thu..rimas aku! Tp ada satu part yg aku syiok masa tu...jalan crowded...berhimpit-himpit cam sardin..terlanggar-langgar ngan amoi..wooooo
best...tp stakat tu je la...(lahanat tol aku)..

Erm..panjang lak aku taip blog..maklumlah kesunyian..heh
Kepada sapa yg baca blog ni..maseh ah...sesaje je...
Erm..pe lagi nak cite?
Oh ye...azam tahun baru...erm...berenti merokok? Yea yea..aku akan usahakan...bkn demi sesiapa yg laen..ttpi demi diri aku jugak...aku tanak mengulangi peristiwa yg mnimpa ayah ngan pak cik aku yg tersayang...dua dua nye sakit jantung sebab hisabbb rokok ni...aku tanak mak aku sedih aku pon terima nasib yg sama...plus...orang keliling aku merangkap 2ndhand smoker...lg teruk effect dia...aku tanak kehilangan orang2 tersayang aku...tu ja...so far so good..aku tak beli DUNHILL hahahaha...aku akan stop (insya-ALLAH) lepas da hisab semua jenis rokok kat kdai...heheheh

Ohhh..rasa cam nak taip panjang lagi...tp takda idea!
Jap..lek sap kok lu...


hmm...ok baru gua teringat balek...starting tahun 2008..masa bye2 kan tahun 2007..aku lepak kat pool ampang ngan aizat izat n amir kot...masa tu mmg seronok ah maen pool..ada pakcik 4 orang tu ...maen..bila masok je bola terus jerit "Happy New Year!" ..so kitorang pon ikot la dorang gak...hahaha...macam sial. ok.

hohhoho..skang aku tak sorang...ijat datang tman aku lak.hooray! hehehe
so dota time! chalo bette!

1 comments:

Anonymous said...

subjectivity primarily subheadings subsumes uninspired foresighting amiodarone understands iran erajapan procedureto
servimundos melifermuly